Zorg ervoor dat de bezoekers u nog beter weten te vinden

Een advertentie zorgt voor meer zichtbaarheid van uw organisatie, zowel voor, tijdens als na de beurs. Lever uw advertentie aan vóór 25 juli 2022.

Advertentieruimte reserveren
De beurs
Adverteren
Standbenodigdheden
Contact

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022, Jaarbeurs Utrecht

Adverteren in het beursmagazine

In de week van de beurs ontvangen alle bezoekers, die zich digitaal hebben aangemeld voor deze editie, het beursmagazine gratis per mail. Zij kunnen zich op deze manier inlezen zodat ze tijdens de beurs precies weten waar ze moeten zijn. U kunt adverteren in dit beursmagazine, zodat de bezoekers u nog beter zullen vinden tijdens de beurs. Op de dagen zelf delen we ook nog eens 2500 geprinte magazines uit, zodat de bezoekers uw organisatie ook na de beurs kunnen vinden. Er zijn verschillende opties om te adverteren in dit beursmagazine.

Bekijk het magazine van 2019
Bekijk het magazine van 2019

Het lezen (of beluisteren) van het ZieZo-magazine is iets waar vele bezoekers voor de beurs enorm naar uitkijken, zo blijkt uit de vele positieve reacties. Vooral persoonlijke verhalen (via advertorials) worden erg gewaardeerd. Weet u zo de juiste snaar van de lezer voorafgaand aan de beurs al te raken, dan komt deze maar al te graag langs bij uw beursstand! Het beursmagazine kan daarmee voor u een interssante succesformule zijn. Nieuwsgierig naar voorbeelden?

Profiteren door te adverteren? Zo doet u dat!

Bekijk het magazine van 2020

Adverteren in het ZieZo-beursmagazine 2022?

LET OP: reserveer uw advertentie uiterlijk 25 juli!

Dit zijn uw mogelijkheden:

Adverteren in het ZieZo-beursmagazine 2020?

LET OP: reserveer uw advertentie uiterlijk 20 januari!

Dit zijn uw mogelijkheden:

1/1 pagina advertentie

€1100,00

Bestellen

1/2 pagina advertentie

€765,00

Bestellen

1/4 pagina advertentie

€390,00

Bestellen

€995,00

+2 pagina's advertorial gratis!

Bestellen

1/1 pagina advertentie

1/2 pagina advertentie

€695,00

Bestellen

1/4 pagina advertentie

€345,00

Bestellen

Inschrijfformulier adverteren

*Lees hier de algemene voorwaarden. Voor prominente plekken (cover binnenzijde, achterkant binnenzijde en achterkant buitenzijde) gelden toeslagen. De aanleverdeadline staat op 25 juli. Na deze datum rekenen we 25% toeslag en kunnen we geen garantie geven dat uw advertentie geplaatst zal worden. Wanneer het niet geplaatst kan worden, zal er uiteraard niets in rekening worden gebracht.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u naar ons op zoek?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

info@bendewild.nl

0342 473 251

Bezoekersanalyse
Tips voor standhouders
Workshops
Adverteren

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Heb u hier vragen over? Bel of mail ons via de bovenstaande gegevens.