Laat de bezoekers in aanraking komen met uw product

Zorg met een workshop voor gevoel bij uw product of dienst en neem de bezoekers mee in uw verhaal, waarom de bezoeker nu juist bij u moet zijn. De kosten zijn €200,00 per workshop.

Workshopruimte reserveren
De beurs
Adverteren
Standbenodigdheden
Contact

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022, Jaarbeurs Utrecht

Wat houden de workshops in?

Met een workshop biedt u de bezoeker de mogelijkheid om - in een aparte ruimte op de eerste verdieping - uitleg te krijgen over een product of dienst. Deze ruimten zijn goed per lift bereikbaar en de bezoekers worden met hostessen naar de ruimte begeleid. Bedrijven als Koninklijke Visio en Solutions Radio laten hier hun producten zien. Maar ook organisaties als Bartiméus en het Oogfonds gaan via workshops graag in gesprek met hun (potentiële) klanten, leden en achterban.

Hoe werkt het?

In het beursgebouw bevinden zich 3 zalen waar u - in alle rust - workshops kunt houden voor 30 á 40 personen. De zalen zijn voorzien van een beamer, projectie-scherm, geluidsversterking voor het AV-materiaal en een flip-over. U betaalt per slot. Voor één slot krijgt u 45 minuten spreektijd op een door u gekozen dag.

Beperkt plek beschikbaar. Reserveer snel!

Inschrijfformulier workshops

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor het aanmelden van workshops staat op 25 juli 2022. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen omdat de tijdslots dan al grotendeels gevuld zullen zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u naar ons op zoek?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

info@bendewild.nl

0342 473 251

Bezoekersanalyse
Tips voor standhouders
Workshops
Adverteren

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Heb u hier vragen over? Bel of mail ons via de bovenstaande gegevens.