Het maatpakket: bouw uw plek volledig naar wens op

Een inschrijving verplicht u tot niets en geldt niet als deelname-garantie. Na uw inschrijving ontvangt u een offerte waar u akkoord op geeft. Uw organisatie wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid.

Vul het formulier in om uw prijs te ontvangen
De beurs
Adverteren
Standbenodigdheden
Contact

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022, Jaarbeurs Utrecht

Wat houdt dit pakket in?

Met deze optie kiest u voor de meeste vrijheid. We gaan samen om tafel om uw plan werkelijkheid te laten worden. Omdat dit natuurlijk wat meer voeten in de aarde heeft dan de standaard standbouw, vragen we u om een tijdige reservering (lees: een aantal maanden van tevoren). Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar waar we een stand op maat kunnen aanbieden. De minimale afname is 15m2 vloeroppervlak.

Kies voor nóg meer zichtbaarheid tijdens de ZieZo-beurs. We bieden de mogelijkheid om te adverteren in het beursmagazine en workshops te geven tijdens de beurs. Meer informatie vindt u door de knoppen te volgen. Keuze gemaakt? Geef dan direct uw keuze voor adverteren of het geven van workshops op.

Informatie over adverteren
Informatie over workshops

Sla twee vliegen in één klapInschrijfformulier maatpakket

beperkt plekken beschikbaar, reserveer snel uw plek!

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor standruimte staat op 29 augustus 2022. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen omdat het grootste gedeelte van de beursvloer gevuld zal zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u naar ons op zoek?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

info@bendewild.nl

0342 473 251

Bezoekersanalyse
Tips voor standhouders
Workshops
Adverteren

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Heb u hier vragen over? Bel of mail ons via de bovenstaande gegevens.