Het extrapakket: Een volledige stand met mogelijkheden

Een inschrijving verplicht u tot niets en geldt niet als deelname-garantie. Na uw inschrijving ontvangt u een offerte waar u akkoord op geeft. Uw organisatie wordt ingedeeld op basis van beschikbaarheid.

Schrijf u in via het formulier
De beurs
Adverteren
Contact
De beurs
Standbenodigdheden
Contact
Adverteren

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022, Jaarbeurs Utrecht

Het extrapakket bestaat uit 15m2 oppervlakte met standaard- of eigen standbouw met vloerbedekking. De diepte van de stand is 3 meter. Dit pakket is de keuze van grote stichtingen en kleine bedrijven: De extra meters bieden veel ruimte om een hun producten en diensten te presenteren. De vierkante meterprijs van dit pakket is € 153,00 exclusief BTW. Uiteraard is het ook mogelijk om naar wens standbenodigdheden te reserveren, zoals extra elektra-aansluitingen, balies, tafels of catering; hiervoor rekenen we een meerprijs.

Wat houdt dit pakket in?

Kies voor nóg meer zichtbaarheid tijdens de ZieZo-beurs. We bieden de mogelijkheid om te adverteren in het beursmagazine en workshops te geven tijdens de beurs. Meer informatie vindt u door de knoppen te volgen. Keuze gemaakt? Geef dan direct uw keuze voor adverteren of het geven van workshops op.

Informatie over adverteren
Informatie over workshops

Sla twee vliegen in één klapbeperkt plekken beschikbaar, reserveer snel uw plek!

Inschrijfformulier extrapakket

*Lees hier de algemene voorwaarden. De inschrijvingsdeadline voor standruimte staat op 29 augustus 2022. Wanneer u na deze datum uw reservering verstuurt, rekenen we 25% toeslag op uw inschrijvingsprijs. We kunnen na deze datum niet meer garanderen dat u kunt deelnemen omdat het grootste gedeelte van de beursvloer gevuld zal zijn.


**Lees hier onze privacyverklaring.

Bent u naar ons op zoek?

Ben de Wild Productions B.V.

Hoofdstraat 123, 3781 AD Voorthuizen

info@bendewild.nl

0342 473 251

Bezoekersanalyse
Tips voor standhouders
Workshops
Adverteren

De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Deze website is eigendom van Ben de Wild Productions B.V., alle rechten voorbehouden. Lees de algemene voorwaarden met betrekking tot beursdeelname en onze privacyverklaring om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten. Heb u hier vragen over? Bel of mail ons via de bovenstaande gegevens.